KOSTEN Volwassenen en Jeugd:

BBG vindt het belangrijk dat iedereen in staat moet kunnen zijn om te boksen en zich te ontwikkelen, zonder vast te zitten aan een lange abonnement met allerlei verplichtingen. BBG houdt haar diensten laagdrempelig, zodat een ieder kennis kan komen maken met het boksen. BBG kent verschillende soorten lidmaatschappen of betalingen.

Type 1: Vrije lidmaatschap:

De leden die voor dit lidmaatschap kiezen zitten niet vast aan een abonnement. Het lid betaalt € 10,- per week. Traint een lid in een bepaalde weeknummer dan betaalt diegene € 10 op de eerste dag van die week dat die komt trainen. (Let op de week is bij BBG van maandag t/m vrijdag Kom je aan het einde van de week dan betaal je ook 10€) Indien een lid in een weeknummer niet komt trainen, dan betaalt diegene geen contributie voor die week.

Type 2: Reguliere lidmaatschap:

Het lid betaalt € 35,- contributie per maand. Het lidmaatschap wordt voor minimaal een maand aangegaan en steeds met weer 1 maand verlengd. Het lid kan in die periode van 1 maand zo vaak komen trainen als mogelijk (afhankelijk van het rooster).

Type 3: Kwartaal lidmaatschap:

Het lid betaalt € 90,- contributie per kwartaal. Het lidmaatschap wordt voor minimaal een kwartaal aangegaan en wordt steeds weer met een kwartaal verlengd. Het lid kan in die periode van het lidmaatschap zo vaak komen trainen als mogelijk (afhankelijk van het rooster).

Ooievaarspashouders:

BBG heeft een overeenkomst met de Gemeente den haag afgesloten om zoveel mensen aan het sporten te krijgen. Bent u in het bezit van een ooievaarspas dan kunt u bij ons met korting sporten.
Doordat wij de ooievaarspas alleen per kwartaal kunnen en mogen scannen, kunnen wij u helaas geen andere type betaling aanbieden. U bent verplicht voor type 3 lidmaatschap te kiezen. Bovendien krijgen de ooievaarspashouders boven de 18 jaar 50% korting op hun contributie. U betaalt uiteindelijk 45€ in plaats van 90€ per kwartaal.

KOSTEN Jeugd:

6 jr t/m 13 jr 25 Euro per maand.
14 jr t/m 17 jr 25 Euro per maand.
Door onze overeenkomst met de gemeente Den haag, kunnen wij de jeugd die in het bezit zijn van een ooievaarspas een mooie aanbieding doen. Ooievaarspashouders: 6 jr t/m 13 jr 100% korting.
Ooievaarspashouders: 14 jr t/m 17 jr 100% korting.