WAAROM BOKSEN:

Of je nou je conditie wilt verbeteren, sterker wilt worden of een uitdagende sport wilt beoefenen, boks training is voor al deze doelen de beste trainingsvorm. Met boksen train en gebruik je alle spieren in je lichaam. Ook vormt het jouw lichaam waardoor de capaciteit van de longen, het hart en de bloedsomloop groter wordt.
Boksen is een geweldige sport en als je het regelmatig doet voel jij je lekker, zelfverzekerd en sterk. En dit geldt voor iedereen, topfit of niet!

Bokszaktraining:

Bokszaktraining is voor zowel beginners als voor gevorderden Tijdens de bokszaktraining word een uur lang keihard getraind. Je krijgt verschillende stoten te horen van onze ervaren trainers die je dan enkele minuten achter elkaar moet blijven uitvoeren. Zo train je het hele lichaam op balans, coördinatie en bouw je conditie op. Deze bokszaktrainingen zijn op instapniveau en dus zowel voor een beginnende als gevorderde bokser. De bokszaktrainingen zijn minder op techniek en meer op conditie gebaseerd. Daarom is het van belang om eerste paar lessen met de beginners training mee te doen.
Heb je na het lezen van dit stuk zin gekregen om een keer lekker los te gaan op de bokszak kijk dan op de rooster wanneer de lessen worden gegeven en meld je gelijk aan.

Crossfit:

CrossFit is een kracht- en conditie trainingsprogramma. Bij CrossFit gaat het erom dat je in een korte tijd veel verschillende oefeningen doet, waarbij je lichaam functionele bewegingen maakt. Denk hierbij aan rennen, gooien, springen, tillen, klimmen, duwen en trekken. Perfect voor als je gewicht wilt verliezen en spiermassa op wilt bouwen.

Conditie:

Allereerst is het belangrijk om te weten wat conditie eigenlijk is. Er wordt namelijk vaak gedacht dat conditie inhoud dat je zo lang mogelijk kan blijven hardlopen of zoveel mogelijk bokscombinaties kan blijven herhalen. Dit is echter niet helemaal waar. Hoewel het wel degelijk een onderdeel is van conditie is dit niet het enige onderdeel. Conditie bestaat namelijk uit vijf onderdelen, uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie en flexibiliteit. Het heeft allemaal met elkaar te maken en werkt allemaal samen om tot een goede uitvoering te komen. Het ene onderdeel versterkt de ander weer en iedereen zal een onderdeel hebben waar hij meer aanleg voor heeft. Naast dat je bepaalde oefeningen langer kan uithouden en beter kunt uitvoeren, verkleint het ook de kans op blessures

Trainsters:

BBG Ladies-Only Trainsters:
Hoofdtrainster Kaltoum, word ondersteunt door Esmahan, Sonya, Siham, Souad, en Hajar,
Met deze groep dames is elke training weer een beleving van hoog niveau.

Personal training:

Persoonlijke aandacht, voorbereiding of een eerste kennismaking met boksen. Wanneer je behoefte hebt aan een persoonlijke training dan is dat altijd mogelijk. Leden kunnen op aanvraag op een afgesproken tijd buiten de reguliere trainingen ook privétrainingen krijgen van één van onze gespecialiseerde trainers. Een privé training is mogelijk op alle niveaus, voor zowel jeugd en volwassenen, en van absolute beginner tot reeds gevorderde bokser, of wedstrijdvechter. De kosten van een privétraining bedragen € 40 per uur.