WAAROM BOKSEN:

Of je nou je conditie wilt verbeteren, sterker wilt worden of een uitdagende sport wilt beoefenen, boks training is voor al deze doelen de beste trainingsvorm. Met boksen train en gebruik je alle spieren in je lichaam. Ook vormt het jouw lichaam waardoor de capaciteit van de longen, het hart en de bloedsomloop groter wordt.
Boksen is een geweldige sport en als je het regelmatig doet voel jij je lekker, zelfverzekerd en sterk. En dit geldt voor iedereen, topfit of niet!

Jeugd Boksen:

Kinderen kunnen al op vroege leeftijd in een veilige omgeving en op speelse wijze kennis maken met boksen. Bij BBG Boxingclub kunnen de jongens en meisjes al vanaf 6 jaar terecht.
De jeugdgroep is opgesplitst in twee groepen.
Groep 1 leeftijd 6jaar t/m 9jaar.
Groep 2 leeftijd 10jaar tm 13jaar.
Naast de basistechnieken van het boksen is de fun-factor erg belangrijk maar wordt ze tijdens de lessen ook geleerd om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan en wordt er ook gewerkt aan het zelfvertrouwen van uw kind. Kijk op het rooster met welke groep uw kind mee kan doen.
Proefles bij BBG Boxingclub is altijd gratis.

Beginners Training:

Heb je altijd al eens willen proberen te boksen, maar heb je geen ervaring? Dan is onze beginners training de ideale eerste stap. Naast onze reguliere training bieden wij dagelijks een aparte groep aan speciaal voor beginners. Hier leer je de basistechnieken van het boksen en krijg je de kans om deze onder de knie te krijgen.
Als je na het lezen van deze tekst enthousiast bent geworden om te beginnen, aarzel dan niet en vraag een gratis proefles aan. Tijdens deze les leer je de basistechnieken en maak je kennis met de sport zonder fysiek contact op elkaars handschoenen. Er wordt niet gespard tijdens deze les.
Na enkele lessen in de beginnersgroep, zul je de basistechnieken beheersen en kun je doorstromen naar de gevorderde groep. Daar kun je de rest van de week meetrainen en je bokstechnieken verder ontwikkelen.

Gevorderden:

Dit is de algemene bokstraining, voor recreanten en of gevorderde bokser. Er wordt gewerkt aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen.
Je traint veel met je medeboksers waardoor het naast een lekker zware training uiteraard ook een gezellige training wordt.
Je traint samen met een partner, tijdens deze trainingen worden er verschillende combinatie’s uitgelegd, die je dan op de handschoenen van je partner uitvoert.
Om aan deze trainingen mee te doen is het wel noodzakelijk of de beginners training te hebben gevolgd, of bokservaring te hebben.

Bokszaktraining:

Bokszaktraining is voor zowel beginners als voor gevorderden Tijdens de bokszaktraining word een uur lang keihard getraind. Je krijgt verschillende stoten te horen van onze ervaren trainers die je dan enkele minuten achter elkaar moet blijven uitvoeren. Zo train je het hele lichaam op balans, coördinatie en bouw je conditie op. Deze bokszaktrainingen zijn op instapniveau en dus zowel voor een beginnende als gevorderde bokser. De bokszaktrainingen zijn minder op techniek en meer op conditie gebaseerd. Daarom is het van belang om eerste paar lessen met de beginners training mee te doen.
Heb je na het lezen van dit stuk zin gekregen om een keer lekker los te gaan op de bokszak kijk dan op de rooster wanneer de lessen worden gegeven en meld je gelijk aan.

Crossfit:

CrossFit is een kracht- en conditie trainingsprogramma. Bij CrossFit gaat het erom dat je in een korte tijd veel verschillende oefeningen doet, waarbij je lichaam functionele bewegingen maakt. Denk hierbij aan rennen, gooien, springen, tillen, klimmen, duwen en trekken. Perfect voor als je gewicht wilt verliezen en spiermassa op wilt bouwen.

Trainers:

Said Bettah na meer dan 50 wedstrijden te hebben gebokst waarvan de meeste in de A klasse heeft Said in 1999 zijn laatste wedstrijd gebokst. In 2000 is hij als trainer bij de net opgestarte boks vereniging Haagse directe begonnen. Na meer dan 18 jaar bij Haagse Directe trainingen te hebben verzorgd en bij verschillende boksscholen in den haag en omgeving was het tijd om een eigen bokschool in de Haagse Schilderswijk te starten. Zo is Said in 2018 met BBG Boxingclub begonnen. in een kleine ruimte wat voorheen als opslag werd gebruikt.
Said Bettah als hoofdtrainer word ondersteund door Walid, Khalid, Abdelwahid, Jeroen, Armando, Abdelhakim, Abdelghani, en Yassin, doordat de trainers allemaal andere achtergronden hebben is ook elke training een andere beleving met verschillende technieken.