BETTAH BOXING GYM BOKS EVENEMENT 19 februari 2023

VERSLAG BETTAH BOXING GYM BOKS EVENEMENT

19 februari 2023
Na weken van voorbereiden, was het afgelopen zondag, 19 februari eindelijk zover. Het 4e Boks evenement van Bettah Boxing Gym, met maar liefst 18 amateur bokswedstrijden. We kunnen met trots zeggen dat dit weer een geslaagde editie was.
Boksers met verschillende achtergronden uit heel Nederland kwamen naar onze stad achter de duinen om deel te nemen aan dit evenement in hartje Schilderswijk.
Het evenement was georganiseerd in de Bettah Boxing Gym aan de Rubensstraat in de Schilderswijk. Een mooiere meer diverse wijk bestaat natuurlijk niet. Ons doel is om een positieve invloed te hebben op jong en oud in de wijk en de omgeving. Ondertussen kunnen we wel zeggen dat BBG een begrip in Den Haag is geworden en we zorgen dat boksen weer volledig op de kaart staat.
Het maakt niet uit waar je vandaan komt, BBG is voor iedereen!
Dit is ook zeker iets wat wij terug hebben gezien op het evenement. Wat een saamhorigheid, sportiviteit en betrokkenheid van de wijk! Leden die als een geoliede machine voor de opbouw en afbouw van de zaal hebben gezorgd; één team, één taak voor altijd. En we zijn wederom ontzettend dankbaar voor iedereen die bijgedragen heeft aan het evenement.
Met op dit BBG evenement, naast de prijsbekers voor de wedstijdboksers en de stijlprijs, met als klap op de vuurpijl, voor het eerst in Nederland, de Coach van de dag prijs. Die is uitgereikt door Said Bettah aan Ton van Dongen van RBV Crooswijk uit Rotterdam.
We kijken met blijheid en trots terug op dit evenement en we zien je graag bij het volgende boks evenement BBG Boxing Gym.