Met trots delen wij mee dat onze inzamelingsactie voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko maar liefst 2313 euro heeft opgebracht.

Vanuit BBG Boxingclub zullen we dit bedrag afronden tot 3000 euro.

Wij willen iedereen bedanken die heeft gedoneerd en vragen Allah om onze sadaqa te accepteren.

Jullie steun wordt zeer gewaardeerd en zal een aanzienlijk verschil maken voor het goede doel dat wij ondersteunen.

Samen kunnen we een impact hebben en helpen waar dat het meest nodig is.

Finale Zuid-Nederlandse Kampioenschap Boksen (ZNK) Terug in de Schilderswijk


Het meest verwachte evenement van het jaar is eindelijk terug in de Schilderswijk!
Met grote trots kondigen wij aan dat BBG Boxingclub op 24 en 25 juni 2023 de finales van het
langverwachte Zuid-Nederlands Kampioenschap (ZNK) Boksen zal organiseren.
Na maanden van voorbereiding en hard werken is het een mijlpaal voor onze boksschool om dit
prestigieuze kampioenschap terug te brengen naar het hart van de Schilderswijk.
Dankzij de onschatbare steun van onze gewaardeerde sponsors en toegewijde vrijwilligers creëren wij een onvergetelijk weekend.
Kom en ervaar de opwinding van het ZNK 2023 Boksen-evenement, dat terugkeert naar onze
geliefde stad.
Wij zijn verheugd om deze spannende sportieve strijd naar de boksarena van Bettah Boxing Gym te brengen.
Als het epicentrum van passie en toewijding voor het boksen, vormt onze locatie de perfecte setting voor de ultieme showcase van vaardigheden, vastberadenheid en sportiviteit.
Maar liefst zeven van onze eigen boksers zullen deelnemen aan het evenement, waarvan er
vier in de finales zullen uitkomen.
Mis deze kans niet om getuige te zijn van de topprestaties van onze lokale talenten.
Zorg dat je snel een toegangskaart bemachtigt, er is een beperkt aantal beschikbaar.
Binnenkort zal het gedetailleerde programma van het ZNK 2023 Boksenevenement online beschikbaar zijn.
Mis niets van dit historische weekend vol boksspektakel!
Houd daarom onze website en sociale mediakanalen goed in de gaten voor de laatste updates.
Volg ons op social media om als eerste op de hoogte te zijn van nieuws, exclusieve content en speciale aankondigingen:
Facebook: https://www.facebook.com/bettahboxinggym/
Instagram: https://www.instagram.com/bettahboxinggym/
Evenementgegevens:
Datum: 24 en 25 juni
Locatie: Sportcomplex Houtzagerij, Rubensstraat 41, Den Haag
Tijd: Zaterdag vanaf 18:30 uur, zondag vanaf 12:30 uur
Entree: Voorverkoop €17,50, aan de deur duurder
Voorverkoopinformatie: Bel: 0624566036
Koop nu je kaarten voordat ze op zijn! Wees erbij en beleef een onvergetelijk boksspektakel.
Volg ons op sociale media voor de laatste updates en deel dit evenement met je vrienden en familie.

VERSLAG BETTAH BOXING GYM BOKS EVENEMENT 22-02-2023

Na weken van voorbereiden, was het afgelopen zondag, 19 februari eindelijk zover. Het 4e Boks evenement van Bettah Boxing Gym, met maar liefst 18 amateur bokswedstrijden.

We kunnen met trots zeggen dat dit weer een geslaagde editie was.
Boksers met verschillende achtergronden uit heel Nederland kwamen naar onze stad achter de duinen om deel te nemen aan dit evenement in hartje Schilderswijk.
Het evenement was georganiseerd in de Bettah Boxing Gym aan de Rubensstraat in de Schilderswijk. Een mooiere meer diverse wijk bestaat natuurlijk niet. Ons doel is om een positieve invloed te hebben op jong en oud in de wijk en de omgeving. Ondertussen kunnen we wel zeggen dat BBG een begrip in Den Haag is geworden en we zorgen dat boksen weer volledig op de kaart staat.
Het maakt niet uit waar je vandaan komt, BBG is voor iedereen!
Dit is ook zeker iets wat wij terug hebben gezien op het evenement. Wat een saamhorigheid, sportiviteit en betrokkenheid van de wijk! Leden die als een geoliede machine voor de opbouw en afbouw van de zaal hebben gezorgd; één team, één taak voor altijd. En we zijn wederom ontzettend dankbaar voor iedereen die bijgedragen heeft aan het evenement.
Met op dit BBG evenement, naast de prijsbekers voor de wedstijdboksers en de stijlprijs, met als klap op de vuurpijl, voor het eerst in Nederland, de Coach van de dag prijs. Die is uitgereikt door Said Bettah aan Ton van Dongen van RBV Crooswijk uit Rotterdam.
We kijken met blijheid en trots terug op dit evenement en we zien je graag bij het volgende boks evenement BBG Boxing Gym.

Succesvol Znk voor BBG Boxingclub!

Traditiegetrouw vonden de afgelopen 2 weekenden de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen plaats.
Een meerdaags evenement waar boksers van Amsterdam tot Maastricht, uitkomend in verschillende gewichts- en leeftijdsklassen strijden voor de titel van kampioen van Zuid-Nederland. BBG leverde dit
jaar maar liefst 5 deelnemers waarvan er 3 kampioen zijn geworden, een topprestatie!
Als eerste moest op zaterdag 19 november Younes Akalai aan de slag, voor Younes was dit zijn eerste wedstrijd. Hij begon goed aan de wedstrijd en maakte mooie punten. Ondanks deze mooie opening was Younes toch wat nerveus waardoor hij uiteindelijk niet kon laten zien hoe goed hij kan boksen. Helaas een verliespartij voor Younes.

Op Zondag 20 november moest Mounir Touzani aan de bak. Dit was de 4e wedstrijd voor Mounir. Vanaf het begin heeft hij de wedstrijd (zoals we van hem gewend zijn) gedomineerd. Mounir is de terechte winnaar en daarmee kampioen van zuid Nederland.

Op 26 november hadden we maar liefst 3 boksers op het programma staan. Als eerste moest Idriss de Koster aan de bak, Idriss stond gelijk in de finale en heeft met mooi boksen en dikke treffers de wedstrijd gewonnen en is daarmee ook zuid Nederlands kampioen geworden.
Reynaldo Mercedes mocht in de halve finale uitkomen, hij werd verrast door 8 tellen in de eerste ronde waardoor hij niet meer in zijn spel kwam. Helaas verlies voor Reynaldo.
Mohamed Amin moest als laatste van de avond in de halve finale boksen, hij moest tegen een taaie jonge waarvan hij eerder een keer had verloren. Dit maakte Mohamed Amin zeer gretig, dit moest hij recht zetten! Een zeer scherpe Mohamed Amin begon de wedstrijd met goede directes en wist veel punten te scoren. Mohamed Amin bleef in de 2e en 3e ronde scherp en stopte niet met het scoren van punten. Dit resulteerde in 2 keer acht tellen voor zijn tegenstander en uiteindelijk een duidelijke overwinning voor Mohamed Amin.
Op naar de finale!
Zondag 27 november vertrok Team BBG lekker uitgerust naar Mesa Sports te Schiedam, waar Mohamed Amin zijn finalepartij op het programma stond. Mohamed Amin bokste mooi en heeft 3 rondes lang gedomineerd. Na de 3e keer acht tellen vond de scheidsrechter het genoeg en heeft hij de partij gestaakt. Mohamed Amin winnaar en daarmee zuid Nederlands kampioen.
Wij feliciteren al onze vechters die mee hebben gedaan aan dit mooie toernooi. Onze kampioenen hebben een mooie titel op zak. De andere vechters hebben een mooie les geleerd, hetgeen wat hun weer verder gaat brengen in hun bokscarrière. We moeten namelijk niet vergeten dat je nooit verliest. Het is of winnen of leren, Dat is wat wij doen!
Ten slotte een grote dank aan Coach Mohamed. Hij heeft heel veel tijd in de jongens gestoken en ze voorbereid op deze wedstrijden.
Team BBG

Bettah Boxing Gym helpt Tsjaad aan waterputten

Enige tijd geleden werd ons de vraag gesteld of wij vanuit BBG Boxingclub misschien een donatie wilden doen aan stg-Bashierah ten behoeve van waterputten in Afrika, lang hoefde ik er niet over na te denken, zo gezegd zo gedaan. Bericht gestuurd naar alle leden en vrienden van BBG Boxingclub, met veel enthousiasme en liefde werd er gedoneerd. Maar liefst 3 waterputten heeft St-Bashierah in naam van alle leden en vrienden van BBG Boxingclub kunnen graven.
Wat voor ons in Nederland vanzelfsprekend is, is voor veel mensen een droom.
Ben super trots dat wij deze mensen in Tsjaad, een beetje hun droom hebben laten uitkomen.
De blijdschap en geluk is van de gezichten van deze mensen voelbaar.
Ik wil namens BBG Boxingclub iedereen bedanken die mee geholpen heeft om deze actie te verwezenlijken.

Bettah Boxing Gym (BBG) Boksevent 17-09-22

Succesvolle 3e Boks evenement van BBG Boxingclub, Afgelopen zaterdag 17 september is BBG Boxingclub er weer in geslaagd een mooie Boks evenement te organiseren, Wat in eerste instantie samen met het Schilderswijkfestival in de buitenlucht gehouden zou worden is uiteindelijk in de eigen Gym aan de Rubensstraat gehouden, de sportiviteit en de gezelligheid is er niet minder op geworden. Meer dan 300 mensen waren getuige van verschillende top bokspartijen. Maar liefst 20 bokspartijen zijn er door verschillende boksers uit heel Nederland afgewerkt. De papa’s de mama’s en vrienden die mee naar Den Haag, zijn gereisd hebben een top middag gehad en hebben kennis kunnen maken met de bewoners van Schilderswijk en zijn tevreden naar huis gegaan. Grote dank aan allen die mee hebben geholpen om deze evenement tot een succes te maken.

.

BBG BOEKT SUCCES TIJDENS NK Boksen 2022.

BBG Boxingclub boekt succes tijdens de Nederlandse Kampioenschapen boksen in Rotterdam,
BBG had 5 jeugd talenten aangemeld voor het NK, uiteindelijk konden maar 4 jongens meedoen, als eerste kwamen woensdag 22 juni Adam de Koster, en Mohamed Amin Bettah, in actie, Adam was geloot om gelijk in de kwartfinale te boksen, dit heeft hij door al niet te veel problemen gewonnen. Mohamed Amin was ingeloot om in de halve finale te boksen, Hij heeft tegen een oude bekende gebokst en ook dik gewonnen. Op vrijdag 24 juni moest er weer geknokt worden, als eerst moest Adam de Koster, zijn halve finale tegen een tegenstander uit Curaçao vechten, dit heeft hij keurig gedaan en dik op punten gewonnen. Daarna moest Mohamed Amin zijn finale partij vechten, Mohamed deed exact wat hem werd gevraagd en 3 rondes lang de aanval gezocht en zijn tegenstander zelfs 8 tellen uitgedeeld, maar helaas de jury zag het anders en Mohamed Amin tot verliezer uitgeroepen.
Idris de Koster was ingeloot om in de halve finale te boksen en had de laatste partij van de avond, de Scheidsrechter was denk ik vermoeid en wilde de partij snel eindigen, dat heeft geresulteerd in diskwalificatie voor Idris, de scheids vond dat Idris te vaak met de binnenkant van de handschoen heeft gestoten.
Op zaterdag 25 juni moesten Adam de Koster, en Hamza Benzerga, hun finale boksen, Hamza, was geloot om gelijk in de finale te boksen, hij heeft goed geluisterd en vanaf het begin de wedstrijd gedomineerd, Winnaar en tevens kampioen van Nederland de 11-jarige 35kg wegende Hamza Benzerga,
Als 2e moest Adam zijn finale boksen, hij begon de wedstrijd goed en kwam net een beetje te kort in de laatste ronde helaas op het nippertje de wedstrijd verloren.
Al met al kunnen wij terugkijken op een goed verlopen NK, wij hebben hier als team een mooie ervaring opgedaan, waar wij veel mee kunnen doen in de toekomst.

Beste sportvrienden en liefhebbers van THE ART OF SELF DEFENSE,

Op zondag 20 maart 2022 organiseert Bettah Boxing Gym (BBG Boxingclub) samen met boks vereniging Haagse Directe, een nationale boks evenement. Bij dit evenement zal jeugd uit diverse delen van het land deelnemen.
Tijdens deze mogelijkheid waar de Haagse jeugd uit o.a. De Schilderswijk en andere delen van de stad zich kan meten met leeftijdgenoten uit de rest van Nederland. Daarbij kunnen deze jongeren boks ervaring opdoen, zich ontwikkelen en dit kan motiverend werken voor leeftijdsgenoten. Tot slot is het doel van dit evenement en de samenwerking met Haagse Directe en Boksteam Nicolaas uit Rijswijk om de bokssport in de Haagse regio een positieve boost te geven, ervaring op te doen zodat onze regio in de toekomst met andere grote steden mee kan doen om grote prijzen. We hopen dan ook dat er in de toekomst een bokser uit de regio Haaglanden mee kan gaan doen aan bijvoorbeeld de Olympische Spelen in 2024 van Parijs of 2028 in Los Angeles.

Het programma bestaat uit verschillende inspirerende bokswedstrijden met jongeren uit diverse achtergronden. Ook zullen er diverse veteranen uit het boksen hun verhaal komen doen.

De programmering/ matchmaking is in samenwerking met de Haagse Directe opgezet.
De organisatie van dit evenement gebeurt in samenwerking met de Gemeente Den haag en de Nederlandse Boksbond.
Tevens is dit evenement mede mogelijk gemaakt door verschillende ondernemers en organisaties uit o.a. de Schilderswijk zoals; Scooter070, Fishkings, GSM Tent, Haags Troc, Rif Reizen, ABFIAD-groep, verhuisbedrijf Direct.

11 nov 2021, Nieuwslabels: BBG BOXING CLUB, Schilderswijk

Ze begonnen drie jaar geleden in een garagebox, werden deze zomer uitgeroepen tot beste boksschool van Nederland en openen zaterdag hun nieuwste grotere vestiging. BBG Boxing Club in de Schilderswijk groeit als kool. ‘De oude locatie is echt een Rocky film. Nu is het twee, drie keer zo groot’, zegt eigenaar Saïd Bettah over de nieuwe plek aan de Rubensstraat.

‘We zijn begonnen met een vriendenclubje, zo’n zes à zeven man. Op 60 vierkante meter’, vertelt Saïd in het radioprogramma Haags Bakkie. Binnen een maand groeide de boksschool al uit z’n jasje. Samen met de gemeente zochten ze naar een nieuwe ruimte.

En dat is een stuk groter. Er hangen nu zestien bokszakken in plaats van zes en er is een boksring. Inmiddels heeft de sportschool zo’n duizend leden. Bij de boksschool vinden ze de familiaire sfeer heel belangrijk. ‘Hoe groter je wordt, hoe moelijker dat is, maar het is nog steeds een familiesfeer als je binnenkomt.’

Droom
Saïds vrouw kwam met het idee om ook lessen voor vrouwen te geven. Hij verwachtte er niet veel van, omdat hij bij vrouwensporten meer dacht aan aerobics, zumba en cross fit. ‘Maar ik heb me er op verkeken. De helft van de leden is vrouw en mijn vrouw is begonnen met lesgeven. Ik ben er trots op dat ze zo betrokken zijn.’

Het boksen zat er bij Saïd al vroeg in. ‘Ik heb vanaf mijn dertiende gebokst.’ Hij deed mee aan wedstrijden, maar een eigen bokschool was zijn droom. ‘Het idee om een eigen boksschool te beginnen in de Schilderswijk is altijd blijven hangen. Het is de mooiste wijk van Nederland zeg ik altijd, maar er is weinig te doen.’

GoedvoordeSchilderswijk
De boksschool heeft dan ook een maatschappelijke functie, vindt Saïd. ‘We zijn meer geworden dan een sportschool.’ Dat is belangrijk voor de wijk, zegt hij. ‘Sportscholen die goed georganiseerd zijn in de wijk zijn op één hand te tellen. Dat is wel jammer. We zouden wat meer sportscholen moeten hebben, want de sportparticipatie is er laag.’

Met de grotere sportschool worden ook de dromen groter. Zo is Saïd al in gesprek met de Nederlandse Boksbond om kampioenschappen te organiseren in de Schilderswijk. Zoals de Zuid Nederlandse Kampioenschappen. ‘Ze hebben de al ring gekeurd.’ Over welke ronde het wordt, de voorrondes, halve finale of finale, zijn ze nog in gesprek.

Maar eerst de grote opening aanstaande zaterdag om 12.00 uur. De jeugd doet demonstratiewedstrijden en wethouder Arjen Kapteijns (GroenLinks) komt langs voor de officiële opening én stapt ook de ring in.

Beste leden,
4 oktober is het zover. Op deze dag gaan we in onze nieuwe ruimte trainen.
Het heeft even geduurd, maar gezien het resultaat is dit de moeite meer dan waard geweest.
Een nieuwe sportschool betekent ook een nieuwe rooster.                                                                                                                                   De trainers hebben er zin in en wij hopen met ons jullie ook.

Beste boksclub van Nederland zit in de Schilderswijk: ‘We zijn hier één grote familie’

BBG Boxing bestaat nog maar drie jaar, maar werd onlangs toch verkozen tot beste boksschool van Nederland. In de gym, gevestigd in enkele garages in de Schilderswijk, komen zowel straatschoffies als advocaten bij elkaar. ,,We zijn méér dan een boksschool’’, zegt eigenaar Said Bettah trots.

Bettah Boxing Gym Presents Blauweplein Voetbaltoernooi.

Vanaf 11 juni start het EK voetbal 2021 voor Europese landen waaronder Nederland en Turkije.De ervaring leert dat bij dit soort evenementen, na afloop van een wedstrijd van Nederland of Turkije, heel druk en soms spannend spannend en druk kan worden op straat. De spanning kan lopen tot openbare wanorde. Daarom heeft BBG Boxingclub voorgenomen om samen met andere ondernemers uit de wijk om de jongeren uit deze omgeving iets aan bieden waar zij naar toe kunnen leven en bezig zijn tot voorbij de voorrondes van het EK voetbal. De bedoeling is om voor aanvang van de wedstrijden in de voorrondes als Nederland of Turkije speelt een voetbal toernooi te houden aan het blauweplein in de Schilderswijk. In totaal 8 Teams. Elke team bestaat uit 5 spelers en een wisselspeler. Het is de bedoeling dat alleen jongeren die in de buurt van het Blauweplein komen hier mee kunnen doen. De wedstrijden hebben een duur van +- 15 minuten. Het toernooi heeft verschillende speeldagen schema en spelregels volgt nog. Om de jongeren actief en serieus bij het toernooi te betrekken, moet er 10€ inschrijfgeld worden betaald, deze dient voor aanvang van het toernooi te worden voldaan aan de Teamleider. Om winnaar te worden is het niet alleen de bedoeling om zoveel mogelijk doelpunten te scoren het is de bedoeling dat je tijdens het toernooi je aan de basisregels houdt..

Beste vrienden en leden,

Met dit bericht willen wij jullie graag bedanken voor het stemmen op BBG voor club van het jaar! Team BBG Boxingclub is geëindigd met 311 stemmen, als 5e (beste) sportclub van Gemeente Den Haag, en als 1ste bij de Nederlandse Boksbond! Wij zijn hier natuurlijk super trots op, dit zou niet zijn gelukt zonder jullie.
Nogmaals ontzettend bedankt!
Team BBG

BBG is genomineerd voor de verkiezing Club van het Jaar 2021!
We willen graag laten zien hoe gaaf, bijzonder en trots we op onze bokschool zijn! Daarom hebben wij ons opgegeven voor de verkiezing van Club van het jaar 2021! We zijn inmiddels genomineerd! Daarom pakken wij dan ook graag alvast even het podium en vragen wij om jullie hulp. Dit keer om op ons te stemmen!

BOKSFITINSTRUCTEUR OPLEIDING VOOR BOXING CLUB DEN HAAG

Het Haagse bokscentrum BBG BOXING CLUB (Bettah Boxing Gym (BBG) (2057)) van Said Bettah is een kleine boksclub in het hart van de Haagse Schilderswijk. De overtuiging van de familie Bettah is dat iedereen moet kunnen boksen op zijn of haar niveau.
Iedere doelgroep binnen de sportschool wordt op een speciale manier bediend. Dat was dan ook de reden waarom Said zijn vrouwelijke trainers een opleiding tot Boksfitinstructeur heeft aangeboden. In de ochtend verzorgde Rene Braad het theorie gedeelte waarna Samira Jahouhi ´s middags, met de vrouwen onder elkaar, het praktijk gedeelte verzorgde.
Volgende week zondag staat de laatste cursusdag gepland waarna de vrouwen aan de slag kunnen met de opgedane kennis. Hierdoor zal het vrouwenboksen in de Haagse Schilderswijk naar een nog hoger niveau getild worden.
Said wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het boksen in een huiselijke omgeving waar respect voor elkaar op de eerste plaats staat..

ZEER GESLAAGDE BOKS GALA TIJDENS SCHILDERSWIJK FESTIVAL 2019

In april van dit jaar kwam bokstrainer Said Bettah van BGG boxing met het idee op de proppen om midden in zijn Schilderswijk een gratis openlucht boksevenement te organiseren tijdens het Schilderswijk festival van zaterdag 13 juli 2019. De laatste keer dat dit gebeurde was alweer 20 jaar geleden, namelijk in 1999. Voor Said een uitgelezen kans om het publiek te laten zien hoe mooi de bokssport is.
Afgelopen zaterdag was het dan zover en kon het jaarlijkse terugkerende Schilderswijk festival van start gaan. Naast de muziek, de speelattributen voor kinderen en de wereldse keuken, stond er dit keer ook een sportevenement op de agenda. En wat is er dan beter dan een zeer op maat gemaakte boksgala met officiële bokspartijen. Met natuurlijk auspiciën van de Nederlandse Boks Bond die ook nauw betrokken was bij de organisatie.
Stichting Bettah Boxing Gym was verantwoordelijk voor het sportieve gedeelte en alles wat daar ook maar enigszins mee te maken heeft. Voor BBG Boxing was dit haar eerste grote evenement in haar korte bestaan. Dit weerhield Said Bettah echter niet om de verantwoordelijkheid op zich te nemen en zo de bokssport positief onder de aandacht te brengen.
Het boksevenement was dan ook één van de grootste publiekstrekker van het festival die verder grote namen onder de zangers uit Nederlandse bodem presenteerde.
BBG heeft voor de matchmaking samen met Mostafa Dahou van Haagse Directe gewerkt om zoveel mogelijk verschillende vechters uit heel Nederland naar Den haag te halen. Wat natuurlijk weer veel mensen toeschouwers uit verschillende delen van het land met zich meebracht naar het festival. Said Bettah wilde een zo groot mogelijk en breed publiek bereiken en dat doe je alleen door vechters uit het hele land uit te nodigen.
Om 11.00 uur begon de keuring en weging van de boksers. In totaal stonden er zestien gevarieerde partijen op het programma. Alles gebeurde vanuit een partytent op het Jacob van Campenplein. Het weer liet in eerste instantie nog te wensen over: lichte regenval en een grijze lucht. De boksring lag afgedekt onder een stuk zeil en het was wachten tot de lucht ging opklaren.
Uiteindelijk werd het vlak voor 13.00 uur droog en kon het boksevenement op tijd beginnen. De eerste partij was een Cadet dames partij tussen Aaliyah van RBV Crooswijk en Maud van De Haagse Directe. Zij mochten de spits afbijten. Al snel stroomde het plein vol en kwam het publiek (van jong tot oud, boksliefhebbers en publiek dat voor het eerst kennis maakte met de bokssport) kijken naar deze technische en mooie wedstrijd. De sfeer was uitermate goed en iedereen genoot van de bokspartijen.
Op het programma stonden verder cadet, jeugd, elite dames en heren partijen. Van starter tot en met B-klasse. Na de negende partij gaf Said Bettah het publiek een demonstratie boksen met kids uit zijn eigen boksschool. Vooral de twee jonge meiden Didem Karadag 15 jaar en Romaysa Touzani vielen op door de mooie en technische stoten die zij afwerkten met Said.
Om 15.30 uur opende Rachid Guernaoui, wethouder Financiën, Integratie en Stadsdelen, officieel het boksevenement. De laatste partij van de dag was een B-klasse wedstrijd tussen Mark Dufornee van Quality Sport en Abdillah el Ballouti, secretaris van de Boksbond. Een spannende partij die door Mark op punten werd gewonnen, waardoor hij nu in de A-klasse uitkomt. Als afsluiter werd de stijlprijs van de dag toegekend aan Gio Moerlie van De Haagse directe.
Complimenten voor de organisatie en de gemeente Den Haag voor het op touw zetten en houden van zulke evenementen. En niet te vergeten complimenten voor Said Bettah die deze prachtige dag mogelijk heeft weten te maken.
We kijken uit naar de volgende editie

WETHOUDER BERT VAN ALPHEN OP BEZOEK BIJ DE BBG

Wethouder Bert van Alphen van Sociale zaken, Integratie, Stadsdelen, Armoedebestrijding en Maatschappelijke opvang was op 15 oktober 2019 in de Schilderswijk voor zijn wekelijkse spreekuur. En daarbij heeft hij ook onze club bezocht. Naast een bakje koffie heeft onze trainer Said een goed gesprek met de Wethouder gevoerd over o.a. de problemen die veel inwoners van de wijk ervaren. Er is gesproken hoe BBG in samenwerking met de gemeente Den Haag een rol zou kunnen spelen in het neutraliseren van deze problemen. Te denken valt aan problematieken rondom hangjongeren die voor overlast zorgen en geïsoleerde vrouwen. Beide hebben een plaats nodig waar zij zichzelf kunnen zijn en waarin zij in een veilige omgeving hun talenten kunnen ontplooien. De twee heren hebben meerdere ideeën met elkaar uitgewisseld en hebben besloten een vervolgafspraak te maken om de plannen te concretiseren.

EERSTE GRADUATIE TEST VOOR DE JEUGD BIJ BETTAH BOXING GYM

Op zondag 24 november 2019 vond er voor het eerst bij de BBG een Graduatie Test plaats voor de jeugdige leden onder de 15 jaar. Ongeveer 25 jongens en meisjes waren tijdens de trainingen geselecteerd om een diploma op niveau halen.
De test begon die zondag om 13:00 uur. Enkele kinderen waren zo enthousiast en gemotiveerd, dat ze een paar uur voor aanvang voor de deur van de sportschool stonden te wachten. Eén voor één kwamen zij zenuwachtig en nerveus naar binnen. Veel ouders waren ook aanwezig om de kinderen aan te moedigen.
Raymon Erberveld is vanuit boksschool De Haagse Directe gekomen om de kinderen te testen op o.a. conditie met hardlopen en touwtjespringen. Daarna hebben de leden de bokshouding moeten aannemen en verschillende bokstechnieken moeten tonen zoals directe stoten, hoeken en opstoten. Ook moesten zij deze verschillende bokstechnieken combineren op commando. De kinderen werden op niveau verdeeld en beoordeeld op wat ze kunnen en eindigden allen met een welverdiend diploma.
Vol trots kunnen wij zeggen dat al onze geselecteerde BBG-leerlingen onder de 14 jaar zijn geslaagd op hun eigen niveau. Wij willen langs deze weg graag iedereen die aanwezig was bedanken voor hun komst, inzet en sportiviteit. Zonder hen was dit geen geslaagde en complete dag geweest.

BETTAH BOXING GYM BBG LEVERT -IN HAAR KORTE BESTAAN- DE EERSTE KAMPIOEN VAN NEDERLAND OP!

Met trots en blijdschap kondigt BBG Boxingclub haar eerste Kampioen van Nederland aan: Marwan Ennaji.

Beste mensen,
Wij willen u aan de kersverse kampioen van Nederland voorstellen. Zijn naam is Marwan Ennaji en hij is 17 jaar jong.
Hij heeft reeds bereikt wat weinig vechters aan het einde van hun carrière is gelukt, namelijk kampioen van Nederland worden en ook nog de eerste uit de stal van Bettah Boxing Gym.
Wij zijn er trots op dat onze club in haar korte bestaan nu al een kampioen heeft voortgebracht.
Het bewijs dat er in de Schilderswijk talent lrondoopt.
Zo zie je maar weer: “Hard work pays off.”
Exact zoals afgesproken ten strijde getrokken en terecht gewonnen. Namens BBG, van harte gefeliciteerd Marwan!