Partners:

Gemeente Den haag vindt het belangrijk dat alle inwoners kunnen meedoen aan sportieve, culturele en educatieve activiteiten.

BBG is partner van de Ooievaarspas.

Iedereen die in het bezit is van de ooievaarspas kan bij BBG Boxingclub met Korting sporten.

Sponsoren.

Het bestuur en de vrijwilligers van BBG gaat het in de eerste plaats om de liefde voor de bokssport. Een belangrijke drive daarbij is dat de BBG ook maatschappelijk verantwoord wil werken. Dat heeft onder meer geresulteerd in de huidige samenwerking met gemeente Den haag.

Om deelname aan de bokslessen voor iedereen mogelijk te maken hanteert BBG een relatief laag drempel voor haar leden. Op die manier is het ook mogelijk voor de kleinere beurs om lekker te sporten.

De vaste kosten echter blijven wel een constante factor, denk daarbij aan de locatie kosten, de afschrijving op interieur en materialen, onkosten voor trainers etc etc. De abonnementsgelden dekken ondanks het groeiende ledenbestand helaas niet alle kosten waardoor BBG afhankelijk is van partners en sponsoren. Als sponsor wil je uiteraard iets ‘terugzien’ van je investering en daar wil BBG graag zijn best voor doen.

 

Hierbij presenteren wij met TROTS onze sponsoren: