BBG Visie.

Onze visie gaat verder dan alleen het aanbieden van bokslessen. Wij geloven dat het beoefenen van deze sport mensen kan helpen in hun dagelijks leven. Het ontwikkelen van fysieke kracht en uithoudingsvermogen, het verbeteren van de mentale veerkracht en het vergroten van het zelfvertrouwen zijn slechts enkele van de voordelen die boksen kan bieden.
Bij BBG Boxingclub streven we naar een inclusieve en diverse gemeenschap, waar iedereen zich veilig en welkom voelt. We willen bijdragen aan het creëren van een samenleving waarin mensen elkaar respecteren en waarderen, ongeacht hun achtergrond, geslacht, geaardheid of religie.
Om deze visie te verwezenlijken, bieden we niet alleen bokslessen aan, maar organiseren we ook sociale evenementen en workshops over gezondheid, voeding en mentale gezondheid. We willen onze leden helpen om een gezonde en gebalanceerde levensstijl te ontwikkelen en om te groeien als individuen.
BBG Boxingclub streeft ernaar om een positieve impact te hebben op de Haagse gemeenschap. We hopen dat onze leden niet alleen fitter en gezonder worden, maar ook betere mensen worden die een verschil kunnen maken in hun eigen leven en in dat van anderen.