Info BBG:

Bettah Boxing Gym (BBG) is een boksclub in Den Haag, opgericht in 2018 door voormalig A-klasse bokser Said Bettah. Het begon als een kleine loods aan de Fagelstraat, maar al snel bleek deze ruimte niet voldoende te zijn voor de groeiende populariteit van boksen in de Schilderswijk, vooral onder jongeren.
Om aan de vraag te voldoen, moest er snel worden uitgebreid of een andere locatie worden gevonden. In de zomer van 2020 verhuisde Bettah Boxing Gym naar een veel grotere ruimte aan de Rubensstraat, waardoor er nu twee locaties zijn.
Fagelstraat is alleen voor dames, terwijl Rubensstraat voornamelijk voor mannen is. BBG Boxingclub is uitgegroeid tot een van de grotere clubs in Den Haag en is gelegen in het hart van de Schilderswijk. De club verwelkomt iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, of ervaringsniveau, en biedt zowel groeps- als privétrainingen aan op eigen tempo.
Bij BBG streven we ernaar zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de sport en te laten genieten van een goede workout in een huiselijke sfeer. Respect voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel. We bieden lessen aan in boksen, bokszaktraining en crossfit, waarmee we je op een verantwoorde manier uitdagen om je sportieve grenzen te verleggen en je prestaties te verbeteren. We zorgen ervoor dat je op een leuke manier aan je gezondheid werkt en waarschuwen je dat als je eenmaal begint, je niets anders meer wilt!
Onze club focust zich voornamelijk op recreatief boksen, waarbij respect, discipline en doorzettingsvermogen centraal staan. We streven ernaar om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden, en gaan daarom graag tot het uiterste om je uit te dagen en te motiveren.
Hoewel boksen een zelfverdedigingssport is, beoefenen we deze enkel in onze zaal of ring. Het is niet de bedoeling om buiten de club – op straat of elders – te boksen. Als je geïnteresseerd bent in wedstrijdgerichte trainingen, kunnen we je daar ook in begeleiden.
Laat het gerust aan je trainer weten als je hierin geïnteresseerd bent.