Bettah Boxing Gym present, Voorrondes Nederlandse Kampioenschappen Boksen 03 December 2023

Alle NK voorronde WEDSTRIJDEN ZIJ HIER OP ONZE YOUTUBE KANAAL TE ZIEN.
Vergeet niet te like en te ABONNEREN

De NK VOORRONDE WEDSTRIJDEN FOTO’S

zijn hieronder te Zien.

Wat een buitengewone boksmiddag bij BBG Boxingclub! 🌟 Familiesfeer, opwindende momenten en een indrukwekkend boksfeest tijdens de voorrondes van het NK boksen. 😍 Met maar liefst 470 enthousiaste toeschouwers was de energie werkelijk ongelofelijk!

De strak georganiseerde middag, mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers van alle leeftijden, creëerde een uiterst aangename sfeer. Iedereen zat werkelijk op het puntje van zijn stoel. 🙌🏽 Vechters uit alle uithoeken van Nederland, van Groningen tot Maastricht, kwamen samen in de levendige Schilderswijk en leverden geweldige partijen waarbij harde klappen vielen en indrukwekkende knock-outs werden uitgedeeld. Maar wat misschien nog wel het meest opviel, was de immense mate van respect die zowel binnen de ring als tussen de verschillende toeschouwers werd getoond. In deze arena van sportiviteit kwamen mensen samen en toonden ze op indrukwekkende wijze respect voor elkaars prestaties.

Het hoort bij het spel: soms win je, soms verlies je, maar bovenal leer je. En dat is precies wat we deze middag hebben gedaan: genieten, leren en uiteindelijk ging iedereen tevreden naar huis.

Een bijzonder moment was de strijd van Mohamed Amin Bettah, de zoon van de organisator, tegen een A-klasse bokser. Ondanks zijn nipte 2-1 nederlaag werd zijn prestatie als kampioenswaardig erkend door de jury. Hiermee is Mohamed Amin Bettah nu de officiële Kampioen van Nederland in de junioren tot 70 kg! 🏆

Dank aan alle vrijwilligers die deze onvergetelijke middag mogelijk hebben gemaakt. De zaal was aan het einde van de dag binnen no-time opgeruimd. Een ware aanwinst voor de gemeente Den Haag en de Schilderswijk!